banan20 Napisano 4 Październik 2016 Autor Share Napisano 4 Październik 2016 Chciałbym zrobić wywiad na temat Cewki Nela Tornado z trzema częstotliwościami...macie z nią jakieś doświadczenia ?? W mojej 7.5 DD od minelaba poraz kolejny padły uszka...muszę w końcu wymienić na coś solidniejszego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerome2 Napisano 4 Październik 2016 Share Napisano 4 Październik 2016 Witaj, a może zastanowisz się nad cewkami MARS-a,ja używam cewki MARS-TIGER 3-18.75 khz. Zasięgi w porównaniu do cewki 10,5DD, są jak dla mnie rewelacyjne. Sama cewka jest solidna,używam ją na plaży, i w lesie na militarkę,póki co same zalety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare777 Napisano 5 Październik 2016 Share Napisano 5 Październik 2016 A czym uszy kleiłeś? Koledze kleiłem uszy klejem do twardych plastików - trzyma już rok. A wcześniej dał do pospawania, to mu pękły przy pierwszym wyjściu.Możesz kupić np. w Castoramie. Tak wygląda:http://sklep-lawa.pl/klej-do-twardych-plastikow-20ml.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan20 Napisano 7 Październik 2016 Autor Share Napisano 7 Październik 2016 u mnie spawanie dalo rade na rok...teraz widzę już pęknięcie, które podczas następnego wyjazdu się pogłębi...gdyby ktoś mi zrobił to solidnie to do końca sezonu bym pochodził ze starą cewką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 10 Październik 2016 Share Napisano 10 Październik 2016 Jezuuu, to skoro jeszcze nie poszło całkiem, to zalej to chociażby technicolem dwuskładnikowym [każdy sklep budowlany to ma] i po sprawie.Jeśli chodzi o tornado, to proponuję sprawdzić, czy waga Cię nie przerazi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan20 Napisano 10 Październik 2016 Autor Share Napisano 10 Październik 2016 Byłem dzisiaj o gościa który spawa plastiki...zrobił jak na moje oko bardzo profesjonalnie...cewka zupełnie nie odada..wziął 30 plnów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan20 Napisano 10 Październik 2016 Autor Share Napisano 10 Październik 2016 Byłem dzisiaj o gościa który spawa plastiki...zrobił jak na moje oko bardzo profesjonalnie...cewka zupełnie nie odada..wziął 30 plnów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.