dunaj65 Napisano 20 Wrzesień 2016 Autor Napisano 20 Wrzesień 2016 WitamMam takie pytanko dotyczące gwiazdek oficerskich w LWP, a konkretnie w którym roku wycofano je z użytku na mundurach oficerskich i podoficerskich.Chodzi mi konkretnie o czapki garnizonowe, furażerki, ale pewno w tym samym okresie wyleciały także z mundurów.Pewno to pytanie było wertowanie tysiące razy ale teraz na mnie kolej :)Pozdrawiam
dunaj65 Napisano 20 Wrzesień 2016 Autor Napisano 20 Wrzesień 2016 WitamMam takie pytanko dotyczące gwiazdek oficerskich w LWP, a konkretnie w którym roku wycofano je z użytku na mundurach oficerskich i podoficerskich.Chodzi mi konkretnie o czapki garnizonowe, furażerki, ale pewno w tym samym okresie wyleciały także z mundurów.Pewno to pytanie było wertowanie tysiące razy ale teraz na mnie kolej :)Pozdrawiam
Pytanie
dunaj65
Witam
Mam takie pytanko dotyczące gwiazdek oficerskich w LWP, a konkretnie w którym roku wycofano je z użytku na mundurach oficerskich i podoficerskich.
Chodzi mi konkretnie o czapki garnizonowe, furażerki, ale pewno w tym samym okresie wyleciały także z mundurów.
Pewno to pytanie było wertowanie tysiące razy ale teraz na mnie kolej :)
Pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.