Cichy072 Napisano 17 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2016 Witam, posiadam Alphe 2000 i jestem troche zaniepokojony, otóż wczoraj mój synek włączył go na pare sekund bez podłączonej cewki w pore zauważyłem i szybko go wyłączyłem. Czy takie coś mogło zaszkodzić elektronice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
str88 Napisano 17 Wrzesień 2016 Share Napisano 17 Wrzesień 2016 nic sie nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keasr223 Napisano 17 Wrzesień 2016 Share Napisano 17 Wrzesień 2016 Na pewno wszystko w porządku z wykrywaczem , gorzej z synem mógł złapać bakcyla detektorysty, zalecam wizytę w autoryzowanym sklepie z wykrywaczami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Wrzesień 2016 Share Napisano 17 Wrzesień 2016 Nie wierze w ten wątek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichy072 Napisano 20 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Dziekuje Panowie:) To ja lece po nową zabawke dla synka:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.