Naider Napisano 12 Wrzesień 2016 Autor Napisano 12 Wrzesień 2016 Witam. Z jakiego pocisku ta część pochodzi? kształtem przypomina 'gruszkę' gwint jest w górnej części jak i dolnej.
Naider Napisano 13 Wrzesień 2016 Autor Napisano 13 Wrzesień 2016 Wiem vis1939 że padlina, dlatego nie było sensu tego czyścić :)myślałem że ktoś wizualnie rozpozna.Przejrzałem trochę w necie i raczej obstawiam na korpus pocisku SD-1.Ciekawi mnie jeszcze ten pierwszy przedmiot, co to takiego.Pozdrawiam.
Naider Napisano 12 Wrzesień 2016 Autor Napisano 12 Wrzesień 2016 Witam. Z jakiego pocisku ta część pochodzi? kształtem przypomina 'gruszkę' gwint jest w górnej części jak i dolnej.
Naider Napisano 12 Wrzesień 2016 Autor Napisano 12 Wrzesień 2016 dodam jeszcze inny przedmiot do id. średnica tego mniejszego 50mm. ciężkie, całe z żelaza, większy przedmiot z foto wyszedł w pobliżu, nie wiem czy ma coś wspólnego z mniejszym?
Pytanie
Naider
Witam. Z jakiego pocisku ta część pochodzi? kształtem przypomina 'gruszkę' gwint jest w górnej części jak i dolnej.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.