januszp Napisano 8 Wrzesień 2016 Autor Napisano 8 Wrzesień 2016 Proszę o identyfikację orzełka (jak na zdjęciu).Wysokość 41 mm,szerokość 29 mm .Dwa otwory w środkowej części.Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję.
januszp Napisano 9 Wrzesień 2016 Autor Napisano 9 Wrzesień 2016 Nie jestem jakoś szczególnie zakochany w IIRP,coś tam sam znalazłem ,ale nie chciałem nikomu niczego sugerować ,dzięki Hebda za troskę pozdrawiam
januszp Napisano 8 Wrzesień 2016 Autor Napisano 8 Wrzesień 2016 Proszę o identyfikację orzełka (jak na zdjęciu).Wysokość 41 mm,szerokość 29 mm .Dwa otwory w środkowej części.Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję.
januszp Napisano 8 Wrzesień 2016 Autor Napisano 8 Wrzesień 2016 Mogę napisać ,że według mnie orzełek legionowy wz 1919 furażerkowy ...
w_brew Napisano 8 Wrzesień 2016 Napisano 8 Wrzesień 2016 Jedna z odmian orla wys. 40 mm, zwanego furazerkowym. Lata 30. XX w.
Pytanie
januszp
Proszę o identyfikację orzełka (jak na zdjęciu).Wysokość 41 mm,szerokość 29 mm .Dwa otwory w środkowej części.Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.