kampania wrześniowa Napisano 23 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2016 Witam, udało mi się dotrzeć do informacji na temat katastrofy niemieckiego samolotu we wsi kadłub k Wrocławia. Po 2 latach poszukiwań zlokalizowałem miejsce katastrofy-na ziemi wypłukane przez deszcz leżały spalone szczątki samolotu i okucia od skrzyń z czymś (zawartości nie było). Nie mam zielonego pojęcia co to był za samolot, gdzie leciał co przewoził jaki model. Jeśli ktoś coś wie to proszę o pomoc, bo bardzo mnie ciekawi ta historia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 czyli zacząłeś szukać mając lat 12 spoko ,coraz ciekawiej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kampania wrześniowa Napisano 23 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2016 Jak nie wiesz to nie pisz nie na temat-chcesz to se możemy popisać mailem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 nie nie chcę babolisz ,pierdoły piszesz ,twoje id to brednie ,podziękuję .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kampania wrześniowa Napisano 23 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2016 Jak masz jakiś problem to nie do mnie tylko do psychiatry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 wyszczekany 14 nasto latek ,jak inni to łykają nie wiem ,ale spoko nie mój cyrk .... aaa pora spać 23.36 już dawno po bajce ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 torba,ja czekam na paragraf,człek już jest,ale jak na 14 lat to jeszcze nie podpadł:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.