armando86 Napisano 22 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2016 Witam. Mam 3 guziki jak dotąd niezidentyfikowane nie ukrywam że najbardziej ciekawi mnie pierwszy bo wygląda na najstarszy widać na nim prawdopodobnie jakieś cyfry pozostałe 2 nie mają żadnych oznaczeń ani z przodu ani z tyłu. Proszę o ID guzików i z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando86 Napisano 22 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2016 2 strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando86 Napisano 23 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2016 wym. 1 guzik - 15 mm wym. 2 guzik - 20 mmwym. 3 guzik - 27-28 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 3 to nie guzik tylko tzw konina element uprzęży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando86 Napisano 23 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2016 dzięki a reszta ciężko będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarekpokor Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 Guzik w środku przypomina rosyjski ogólnowojskowy w domyśle dla szeregowców,pierwsza wojna.Użyj szukajki na Buttonarium,tam powinieneś zidentyfikować.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando86 Napisano 1 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2016 dzięki szukałem tam i myślałem bardziej że to cywilny pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.