matrix14xxx Napisano 3 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2016 http://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/56,35771,20490511.html#BoxLokWrocLink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Sierpień 2016 Share Napisano 3 Sierpień 2016 Ufffff.. Beata nic o mojej koleżance małżonce nie napisała...A jeszcze bardziej serio- zakładam, że znakomita część Ziem Odzyskanych" jest naszpikowana takimi rzeczami. Podobnie, jak nie bez powodów D.Ś. zamkami i pałacami stoi, no dobra- stał.Różnica taka, że np na D.Ś. trafisz mienie pozostawione przez poprzednich mieszkańców, ale za to nie masz szans na np Wrzesień. Znam sporo osób, które chętnie by się zamieniły :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylwolow Napisano 4 Sierpień 2016 Share Napisano 4 Sierpień 2016 Żadne nowości, wszyscy od zawsze wiedzą,że DŚ jest najpiękniejszym miejscem w naszym kraju,a ludzie tu najlepsi, najuczciwsi i najmilsi.A, i jeszcze zapomniałem dodać najskromniejsi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marianz90 Napisano 8 Sierpień 2016 Share Napisano 8 Sierpień 2016 Mnie dalej ciekawi jak potoczą się te sprawy związane ze Złotym Pociągiem. Czytałem przedwczoraj, że w tym miesiącu mają ruszyć w końcu pracę mające na celu dostanie do niego, a następnie wydobycie. Ciekawe co może się w nim znajdować. Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 13:32 08-08-2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.