krokuseth Napisano 25 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2016 Medalik wykopany na Podlasiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 25 Lipiec 2016 Share Napisano 25 Lipiec 2016 No i co w związku z tym? ?? Masz jakieś pytanie, czy tylko chcesz się pochwalić ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krokuseth Napisano 26 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2016 Proszę o identyfikacje medaliku, ponieważ jak dla mnie jest on zagadkowy. Napisy: 10 lat, siła, zdrowie..." może komuś ułatwić rozwiązać mój problem. Panie sqr liczę, że mi pomożesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 26 Lipiec 2016 Share Napisano 26 Lipiec 2016 Czy jesteś w stanie odczytać pozostały tekst ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Lipiec 2016 Share Napisano 26 Lipiec 2016 10 лет Маньчжу-ГоЗдоровье сила нацииhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Mand%C5%BCukuoSzkoda, że taki stan.Z tego co odszukałem i przetłumaczyłem sobie yle o ile" - to dość rzadki znaczek uczestnika jakichś sportowych zawodów rosyjsko-japońskich. Wiązało się to prawdopodobnie z dość liczną grupą Rosjan tam zamieszkujących oraz fakt, że spora liczba oficerów dawnej białej armii, współpracowała z japońskimi władzami okupacyjnymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.