Skocz do zawartości

z wczoraj i dziś: galicyjska Wielka Wojna

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 weeks later...
  • Odpowiedzi 282
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Widzę że wielki powrót po latach i powielanie w kółko tych samych zdjęć które wszyscy widzieli po tysiąc razy na tym forum i nie tylko, a wystarczyło dać link do starych wątków
http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=671742#1197260

no nie !!! Gutek a już chciałem gościa pochwalić :) że takie trafienia !!! bo dzisiaj trafić jedną klamerkę to już sukces !!! a to - michal123456789 taki prawy a jaki elokwentny !!! to jak taki prawy to może walnie się w pierś i przeprosi mnie za swoje wyzwiska pod moim adresem za które został wyrzucony z tego forum :) - gdzie jest administrator ? coby nie produkować się bezpodstawnie - cytuję michal123456789 pisownia oryginalna twoje klamry widzialem tysiac razy, w kazdym zakamarku forum " a jak to ma się do tego co zrobiłeś ??- moje klamry można zobaczyć na moim wątku mam ich ok.300 tak ok. bo sam nie wiem ile dokładnie bo to się zmienia z dnia na dzień - ale nigdy nie próbowałem pokazywać ich powtórnie jak ty pod innym nikiem :) - chcesz tu być z powrotem wystarczy przeprosić nic więcej :)

huk-u nie poznalismy sie nigdy osobiscie, nic do ciebie nie mam, nie znam cie ;) ten drugi cytat to ze mnie kiedy doczepiles sie zdjecia mnie i tomka z 6 klamrami, to jest 2jki mlodziutkich wtedy ludzi i to byla odpowiedz dla ciebie z usmiechem i to byla ironia - wtedy bardzo sluszna - bo nie miales sie czego doczepic to doczepiles sie wieku - co do mnie, szukajcie dalej zaczepki szukajcie bo mam to zwyczajnie w d.pie i mysle ze to w tym wszystkim jest najpiekniejsze, szkoda ze wy nie potraficie, a stare juz chlopy z was, az wstyd no ale co kto lubi.
Co do mnie - nie chce i nie mam zamiaru uczestniczyc w jakis glupich wojnach 2 roznych fór internetowych, moze mam 24 lata ale jestem ponad tym, powinnismy wszyscy trzymac sztame,bo uwazam ze hobby, pasje mamy wszyscy ta sama, kazda klamra cieszy, dla mnie to bez znaczenia czy 60 procent to te sprzed lat, wazne ze wszystkie wykopane wlasnymi rekami, a nie kazdy w moim wieku mial to dane - ps; info dla ciebie co dobrze wiesz, od chwili wrzucam na bierzaco a czasu na wykopki nie mam tyle co kiedys : mam duzo wazniejsze sprawy - ja sie ciebie nie czepiam ze 80 procent masz kupnych, tak jak ty nie powiniennes sie czepiac kopiacych zlom" jak mnie, takie hobby, liczy sie kazda g w terenie, kazdy spacer, czy aukcja, jedni kupuja, inni sprzedaja, inni jeszcze chodza dla frajdy, dla mnie to bez znaczenia , wszystko tez czasem sie laczy ;)
do starego nicku to przeciez zadna tajemnica czyj temat jest - nie mam dostepu do tamtego przeca i nie wrocilem dla was czy do was ; a do sporej grupy normalnych ludzi majacych rowno pod sufitem i nie szukajacych zaczepki czy wojny :) takze jesli jak jeden cwaniak wyzej szukasz zaczepki to prosze spamuj huku w swoim temacie, jak nie masz tu nic do dodania to czolem , ja twojego nie zasiecam, nawet tam nie wchodze ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie