marekb37 Napisano 17 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2016 Koledzy proszę o pomoc w identyfikacji guzika. Uskrzydlone koło sugeruje że to guzik kolejarski. Znalazłem podobny na buttonarium. Ale bez napisu MZK. Przypuszczam że może to tramwajarski. Ale to tylko przypuszczenie. Może ktoś wie więcej na ten temat. Z jakiego okresu może pochodzić? Przedwojenny, powojenny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekb37 Napisano 17 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2016 Strona z uszkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 17 Lipiec 2016 Share Napisano 17 Lipiec 2016 MZK to raczej Miejskie Zakłady Komunikacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekb37 Napisano 17 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2016 tyfus, pomyślałem o tym. Dlatego napisałem że może to guzik tramwajarski. Wiesz komunikacja miejska. Kłopot w tym że dalej nic z tego nie wynika. Oglądałem guziki służb komunikacyjnych, niestety takiego nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekb37 Napisano 17 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2016 Dzięki Jacek.Ant. za pełną i wyczerpującą odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.