popek Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 Liczę na pomoc, zgubiłem sztycę środkową whites MXT, w niedzielę w nocy jadę do Albanii i sami rozumiecie - porażkaProszę pomóżcie mi znaleźć rozwiązanie, odkupię w okolicy warszawy, może jakiś patent w zamian ? Do wikinga sostawa w ciągu 2 tygodni - mam mało czasu 2 dni.....Może ktoś wie czy pasuje od rutusa ?
Hebda Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Gdzie zgubiles?Jak niedaleko masz miejscowe to wroc na miejsve gdzie ostatni raz skladales sprzet do plecaka.Mialem tak dwa razy ze konczylem kopanie,sprzet w plecak i do domciu a okazuwalo sie ze sztyca srodkowa zostawala w lesie na trawie.Ale trzepie jeden rejon i zawsze znajdywalem:)
popek Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 miesiąc temu .... kurcze do końca nie jestem pewien
Hebda Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 No to mowiejak wiesz gdzie sie skladales to wroc tamPokrec sie po miejscowce i znajdziesz
popek Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 jadę, mam nie daleko.... zobaczymy, ale jak ktoś coś proszę pisać
Hebda Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Tylko musisz trafić w to samo miejsce gdzie składałeś,mi raz sie myliły krzaki i kreciłem sie ze 30minut aż znalazłem
popek Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 uf, akcja odwołana kolega zgarnął do swojego Mandżura .... dzięki za pomoc, wątek można skasować
Hebda Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Zdaza sie.Znam przypadek ze jeden taki elektroniki zapomnial do teresy,zostala na kwadracie 20 km xa nami:)Ja zapominalem od proximy bo wczesniej pare lat smetek byl i sie skladal na dwie czesci
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.