popek Napisano 1 Lipiec 2016 Autor Napisano 1 Lipiec 2016 Liczę na pomoc, zgubiłem sztycę środkową whites MXT, w niedzielę w nocy jadę do Albanii i sami rozumiecie - porażkaProszę pomóżcie mi znaleźć rozwiązanie, odkupię w okolicy warszawy, może jakiś patent w zamian ? Do wikinga sostawa w ciągu 2 tygodni - mam mało czasu 2 dni.....Może ktoś wie czy pasuje od rutusa ?
Hebda Napisano 1 Lipiec 2016 Napisano 1 Lipiec 2016 Gdzie zgubiles?Jak niedaleko masz miejscowe to wroc na miejsve gdzie ostatni raz skladales sprzet do plecaka.Mialem tak dwa razy ze konczylem kopanie,sprzet w plecak i do domciu a okazuwalo sie ze sztyca srodkowa zostawala w lesie na trawie.Ale trzepie jeden rejon i zawsze znajdywalem:)
popek Napisano 1 Lipiec 2016 Autor Napisano 1 Lipiec 2016 miesiąc temu .... kurcze do końca nie jestem pewien
Hebda Napisano 1 Lipiec 2016 Napisano 1 Lipiec 2016 No to mowiejak wiesz gdzie sie skladales to wroc tamPokrec sie po miejscowce i znajdziesz
popek Napisano 1 Lipiec 2016 Autor Napisano 1 Lipiec 2016 jadę, mam nie daleko.... zobaczymy, ale jak ktoś coś proszę pisać
Hebda Napisano 1 Lipiec 2016 Napisano 1 Lipiec 2016 Tylko musisz trafić w to samo miejsce gdzie składałeś,mi raz sie myliły krzaki i kreciłem sie ze 30minut aż znalazłem
popek Napisano 1 Lipiec 2016 Autor Napisano 1 Lipiec 2016 uf, akcja odwołana kolega zgarnął do swojego Mandżura .... dzięki za pomoc, wątek można skasować
Hebda Napisano 1 Lipiec 2016 Napisano 1 Lipiec 2016 Zdaza sie.Znam przypadek ze jeden taki elektroniki zapomnial do teresy,zostala na kwadracie 20 km xa nami:)Ja zapominalem od proximy bo wczesniej pare lat smetek byl i sie skladal na dwie czesci
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.