Joorkan Napisano 11 Czerwiec 2016 Autor Napisano 11 Czerwiec 2016 Witam,prosiłbym pomoc w id marki i datowaniu tego zegarka. Sygnatury ledwo widoczne i nie mogę ich odczytać - prawdopodobnie cyrylica.Śr. tarczy: 3 cmZ góry dzięki!
grba Napisano 11 Czerwiec 2016 Napisano 11 Czerwiec 2016 Zegarek ПОБЕДА, producent Pierwsza Moskiewska Fabryka Zegarków im Kirowa, wczesny model z końca lat 50-tych, koperta chromowana średnicy 33 mm, marka producenta 1 МЧЗ им. КироваПОБЕДА , 1 МЧЗ им. Кирова, хром, 1950-е г.г.Годы: 1950-еКорпус: хромирование, диаметр 33 мм.http://ussr.german242.com/
Joorkan Napisano 11 Czerwiec 2016 Autor Napisano 11 Czerwiec 2016 Witam,prosiłbym pomoc w id marki i datowaniu tego zegarka. Sygnatury ledwo widoczne i nie mogę ich odczytać - prawdopodobnie cyrylica.Śr. tarczy: 3 cmZ góry dzięki!
Pytanie
Joorkan
Witam,
prosiłbym pomoc w id marki i datowaniu tego zegarka. Sygnatury ledwo widoczne i nie mogę ich odczytać - prawdopodobnie cyrylica.
Śr. tarczy: 3 cm
Z góry dzięki!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.