mloldy Napisano 3 Czerwiec 2016 Autor Napisano 3 Czerwiec 2016 Witam!Ma ktoś wizje od czego ta tuba jest. Pozdrawiam
mloldy Napisano 3 Czerwiec 2016 Autor Napisano 3 Czerwiec 2016 Witam!Ma ktoś wizje od czego ta tuba jest. Pozdrawiam
mietek Napisano 3 Czerwiec 2016 Napisano 3 Czerwiec 2016 Widzialem taka, lub podobna - na dokumenty, mapy, plany.Uszko aby zalozyc kludke.
mietek Napisano 4 Czerwiec 2016 Napisano 4 Czerwiec 2016 Dziekuje za poprawienie, prosze przejrzec moje pozostlale 7900 z kawalkiem postow szczegolnie za ostatnie 4-5 lat, zapewne jeszcze wiecej sie znajdzie do poprawy. Licze iz bedzie Pan monitorowal tez kolejne w przyszlosci.
bsam20 Napisano 3 Czerwiec 2016 Napisano 3 Czerwiec 2016 Na dokumenty to raczej dłuższe były, ale kto wie.. Ja mam na dokumenty i ma około metr długości. Z kolei druga podobna do tej, ale krótsza, w moim przypadku była na pieprz. Może i ta na jakieś kuchenne składniki?
Hansdekawka Napisano 3 Czerwiec 2016 Napisano 3 Czerwiec 2016 Była by opisana:pieprz,sól lub inny cukier.
Pytanie
mloldy
Witam!
Ma ktoś wizje od czego ta tuba jest. Pozdrawiam
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.