Skocz do zawartości
  • 0

INSYGNIA Niemeickie z Francji

Brylu

Pytanie

Napisano

Witam jakieś 7 lat temu dostałem od znajomego z Francji taki zestawik insygni niemieckich jak na foto proszę o ocene czy to kopie czy oryginalne rzeczy z góry dziekuje ja coś moge wysłac wieksze zdjecia na meila

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ototo kolorystycznie to Kreta. Dlatego pisałem że nie widziałem takiego koloru (na zdjęciach myślałem że to złoty) Ale tak jak szanowny bjar_1 napisał. pokaż inne rzeczy
Napisano
W mojej opinii są to kopie. Nie widziałem na złoto robionego armelbandu, i mam obiekcje co do materiału jak i haftu.
Orzeł też wydaje mi się kopią
No tresa no cóż... są tak dobre kopie że nie da rady odróżnić łatwo.
Tak jak pisałem w mojej opinii...
Napisano
Ale tu nie ma grama złotej" nitki wszystko jest żółte nie złote wraz z tymi obszyciami mam dokumenty zdjecia albumy soldbuch itp papierośnice manierkę i wiele innych pochodzących od jednej osoby
Napisano
To jeżeli pozostałe rzeczy są oryginalne i pochodza z tego źródła co piszesz to być może tak jest że i te rzeczy są oryginalne. Opinię jest bardzo trudno podać ze względu na mnogości rozwiązań
Napisano
Wydaje mi się że armelband afrika był wyszywany jasną nicią na taśmie koloru piaskowego , a tu jest odwrotnie , taki zestaw kolorów pasuje do Krety
Jack
Napisano

Witam jakieś 7 lat temu dostałem od znajomego z Francji taki zestawik insygni niemieckich jak na foto proszę o ocene czy to kopie czy oryginalne rzeczy z góry dziekuje ja coś moge wysłac wieksze zdjecia na meila

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie