Brylu Napisano 14 Maj 2016 Autor Napisano 14 Maj 2016 Witam jakieś 7 lat temu dostałem od znajomego z Francji taki zestawik insygni niemieckich jak na foto proszę o ocene czy to kopie czy oryginalne rzeczy z góry dziekuje ja coś moge wysłac wieksze zdjecia na meila
Slajmi130 Napisano 18 Maj 2016 Napisano 18 Maj 2016 ototo kolorystycznie to Kreta. Dlatego pisałem że nie widziałem takiego koloru (na zdjęciach myślałem że to złoty) Ale tak jak szanowny bjar_1 napisał. pokaż inne rzeczy
Slajmi130 Napisano 15 Maj 2016 Napisano 15 Maj 2016 W mojej opinii są to kopie. Nie widziałem na złoto robionego armelbandu, i mam obiekcje co do materiału jak i haftu.Orzeł też wydaje mi się kopiąNo tresa no cóż... są tak dobre kopie że nie da rady odróżnić łatwo.Tak jak pisałem w mojej opinii...
Brylu Napisano 15 Maj 2016 Autor Napisano 15 Maj 2016 Ale tu nie ma grama złotej" nitki wszystko jest żółte nie złote wraz z tymi obszyciami mam dokumenty zdjecia albumy soldbuch itp papierośnice manierkę i wiele innych pochodzących od jednej osoby
Slajmi130 Napisano 17 Maj 2016 Napisano 17 Maj 2016 To jeżeli pozostałe rzeczy są oryginalne i pochodza z tego źródła co piszesz to być może tak jest że i te rzeczy są oryginalne. Opinię jest bardzo trudno podać ze względu na mnogości rozwiązań
jack61 Napisano 17 Maj 2016 Napisano 17 Maj 2016 Wydaje mi się że armelband afrika był wyszywany jasną nicią na taśmie koloru piaskowego , a tu jest odwrotnie , taki zestaw kolorów pasuje do KretyJack
Brylu Napisano 14 Maj 2016 Autor Napisano 14 Maj 2016 Witam jakieś 7 lat temu dostałem od znajomego z Francji taki zestawik insygni niemieckich jak na foto proszę o ocene czy to kopie czy oryginalne rzeczy z góry dziekuje ja coś moge wysłac wieksze zdjecia na meila
bjar_1 Napisano 17 Maj 2016 Napisano 17 Maj 2016 Pokaż te dokumenty zdjecia albumy soldbuch itp papierośnice", a w soldbuchu zwłaszcza wpisy o odznaczeniach ;)
Pytanie
Brylu
Witam jakieś 7 lat temu dostałem od znajomego z Francji taki zestawik insygni niemieckich jak na foto proszę o ocene czy to kopie czy oryginalne rzeczy z góry dziekuje ja coś moge wysłac wieksze zdjecia na meila
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.