Rafio Napisano 28 Kwiecień 2016 Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Witam !Czy jest ktoś ze Zgorzelca i jest chętny na jakiś wspólny wypad albo kilka wypadów ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 13 Maj 2016 Share Napisano 13 Maj 2016 No jest paru np.. Ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrapek Napisano 27 Sierpień 2018 Share Napisano 27 Sierpień 2018 Tez byłbym chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonyprzemno Napisano 7 Maj 2019 Share Napisano 7 Maj 2019 Trochę czasu minęło od dodania , ale chętnych coraz więcej :). Email : sonyprzemno@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tusek1977 Napisano 21 Sierpień 2019 Share Napisano 21 Sierpień 2019 jestem tez ze zgorzelca i chetnie polaze z kims razem (wykrywke mam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eros Napisano 31 Marzec 2020 Share Napisano 31 Marzec 2020 Jeśli jeszcze aktualne też jestem chętny na jakiś wypad w tym roku. Jestem z okolic Bolesławca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.