Luck36 Napisano 8 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Artykuł z portalu zgl24.pl: W Goleniowie pod kościołem św. Katarzyny natrafiono na nieznane dotychczas niemieckie tunele. Dalej to już jest matrix...To obiekty kompleksu Riese, który był jednym z największych projektów budowlanych nazistowskich Niemiec. W Goleniowie koło Szczecina część Riese o Boszeeee... link do art.http://zgl-24.pl/pod-goleniowem-odkryto-podziemne-miasto/Jakoś te zdjęcia dziwnie mi przypominają podziemia Książa albo się jednak mylę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luck36 Napisano 8 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2016 teraz zauważyłem:((((((przepraszam to zmęczenietemat do wykasowaniaale się wstydu najadłem....przepraszam!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soldierprzemo Napisano 8 Kwiecień 2016 Share Napisano 8 Kwiecień 2016 spoko piąteczek dzisiaj miej chmielnych złotych pociągów znacz więcej pociągów a miej reklamacji za przejazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.