pawel_breslau Napisano 2 Kwiecień 2016 Autor Napisano 2 Kwiecień 2016 Witam.Takie cosik na skupie złomu.Koś się orientuje do czego i od czego?
pawel_breslau Napisano 2 Kwiecień 2016 Autor Napisano 2 Kwiecień 2016 Witam.Takie cosik na skupie złomu.Koś się orientuje do czego i od czego?
pawel_breslau Napisano 2 Kwiecień 2016 Autor Napisano 2 Kwiecień 2016 D.R.Ppod spodem nra poniżej 75L
pawel_breslau Napisano 2 Kwiecień 2016 Autor Napisano 2 Kwiecień 2016 od spodu jakby emaliowana.Cóż to takiego?Pozdrawiam.Paweł
pawel_breslau Napisano 2 Kwiecień 2016 Autor Napisano 2 Kwiecień 2016 Zapomniałem dodać, że końcówka tego wąskiego języczka jest ruchoma na zawiasach,Pozdrawiam.
pawel_breslau Napisano 3 Kwiecień 2016 Autor Napisano 3 Kwiecień 2016 Może być. Dzięki. Może kiedyś się dowiemy dokładnie. Spróbuję ją wyrwać ze złomu jak nikt jeszcze jej nie targnął. Chociaż nie wiem jeszcze do czego to to służyło ale szkoda żeby do huty poszło.Pozdrawiam.P.S.Może jeszcze ktoś będzie miał jakiś pomysł :)
KDB Napisano 2 Kwiecień 2016 Napisano 2 Kwiecień 2016 A może jakaś przemysłowa wersja plecków" od żeliwnego zlewozmywaka?Te uszyska z tyłu pasują do przewleczenia dechy montażowej,szerszej od samego blaszydła,wmurowanej w ścianę,jakoś zakotwionej czy przyśrubowanej.Komora mogła być wpuszczana pod blaszydło,75 litrów-stąd wersja przemysłowa mi się wzięła.Do mycia szkieł laboratoryjnych,czy coś tędy.Tylko ten zawias jakby z innej bajki...
Pytanie
pawel_breslau
Witam.
Takie cosik na skupie złomu.
Koś się orientuje do czego i od czego?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.