Mj Napisano 20 Marzec 2016 Autor Napisano 20 Marzec 2016 Nie zwróciłbym na ten przedmiot uwagi gdyby właśnie nie te wspomniane bicia. Początkowo myślałem że wykonany z ołowiu, ale ten przedmiot jest dość kruchy. Chyba, że nawozy utwardziły ołów. Wysokość- 1,7 cm.
Mj Napisano 30 Marzec 2016 Autor Napisano 30 Marzec 2016 To chyba będzie to. Dzięki chłopaki. Pozdrawiam.
Mj Napisano 20 Marzec 2016 Autor Napisano 20 Marzec 2016 Nie zwróciłbym na ten przedmiot uwagi gdyby właśnie nie te wspomniane bicia. Początkowo myślałem że wykonany z ołowiu, ale ten przedmiot jest dość kruchy. Chyba, że nawozy utwardziły ołów. Wysokość- 1,7 cm.
Mj Napisano 20 Marzec 2016 Autor Napisano 20 Marzec 2016 Od spodu 3 wspomniane bicia. W lewym czworoboku liczba 58, w prawym chyba literka S" i chyba jeszcze jakaś litera lub cyfra. W tym owalu na górze wydaje mi się że jest kilka literek- chyba trzy. Pierwsza na pewno B. czy ktoś z Was kojarzy cóż to takiego. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Pytanie
Mj
Nie zwróciłbym na ten przedmiot uwagi gdyby właśnie nie te wspomniane bicia. Początkowo myślałem że wykonany z ołowiu, ale ten przedmiot jest dość kruchy. Chyba, że nawozy utwardziły ołów. Wysokość- 1,7 cm.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.