Skocz do zawartości
  • 0

Poszukuję wykazu skoczków spadochronowych gen Sosabowskiego.

kribmw

Pytanie

Napisano
W związku z odnalezieniem odznaki samodzielnej brygady spadochronowej gen.Stanisława Sosabowskiego zwracam się z prośbą osób siedzących w tym temacie o pomoc w ustaleniu nr.ewidencyjnego odznaki 6015.Przeszukiwałem już w internecie wszelakich informacji ale bez rezultatu.Z góry dziękuje za wszelką pomoc.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Masz rację Edmundo dowiedziałem się właśnie o tym instytucie dzwoniłem do nich nawet mają pełną listę ale czas oczekiwania na odpowiedz jest dość długi.Myślałem może że ktoś już wcześniej zwracał się do nich i zachował takową listę.
Napisano
W związku z odnalezieniem odznaki samodzielnej brygady spadochronowej gen.Stanisława Sosabowskiego zwracam się z prośbą osób siedzących w tym temacie o pomoc w ustaleniu nr.ewidencyjnego odznaki 6015.Przeszukiwałem już w internecie wszelakich informacji ale bez rezultatu.Z góry dziękuje za wszelką pomoc.
Napisano
Panowie czy jest jakaś realna szansa że ktoś mi pomorze rozwikłać tą zagadkę?Znalazłem nawet forum 1SBS i jest tam trochę ciekawych informacji nawet identyfikacji skoczków ale to forum jest chyba troszkę mało odwiedzane.Mam też wizytówkę niejakiego pana Jacka DZ.z Łodzi dowódcy grupy rekonstrukcji historycznych 1SBS który wcześniej pomagał mojemu koledze w rozwikłaniu podobnej zagadki ale i ten pan jest jak by nie osiągalny jedyna nadzieja w was drodzy forumowicze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie