tomek64 Napisano 2 Luty 2016 Autor Share Napisano 2 Luty 2016 cześć, jest ktoś chętny na wspólne wykopki w tym tygodniu w wymienionej okolicy ?pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
najgermpower Napisano 2 Luty 2016 Share Napisano 2 Luty 2016 Cze W jaki dzień planujesz wyskoczyć?Jestem z Białego ale mobilny gdzieś tam na Mońki mogę podskoczyć.Co preferujesz pola czy las?Dziś byłem w Knyszynie, ale deszcz mnie wygonił pola zalane, katastrofa.... jedynie piasek jeszcze ok reszta nie do łażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 3 Luty 2016 Autor Share Napisano 3 Luty 2016 cześć, z powodów pogodowych wyjazd na razie odwołany...a w ogóle interesują mnie okolicy Osowca, kopałem tam kiedys , ale bez specjalnych efektów :(pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 3 Luty 2016 Share Napisano 3 Luty 2016 sporo ludzi widzę koło Knyszyna , co do Osowca to uważaj , bo park , a byłeś może w Downarach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
najgermpower Napisano 3 Luty 2016 Share Napisano 3 Luty 2016 Pogoda nie jest zła jak na luty, oby nie padało.No nic odwiedzę Tykocin...W Downarach jakaś carszczyzna powinna wpaść, chyba tam garnizon był, lasy dość łaskawe na przeciwko cmentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdzieciolx Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 Witam, można kiedy razem wyskoczyć, widzę trochę ludzi się zebrało, taki wypad integracyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzenio Napisano 10 Luty 2016 Share Napisano 10 Luty 2016 witam jestem z Ełku i chetnie bym sie z wami wybral tylko kiedy i gdzie . jestem mobilny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdzieciolx Napisano 11 Luty 2016 Share Napisano 11 Luty 2016 Piszcie koledzy kiedy wam pasuje i czy się na to piszecie.Ja jestem za :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajah Napisano 6 Marzec 2016 Share Napisano 6 Marzec 2016 jakby ktoś się wybierał na wykopki w te okolice i zabrałby świeżaka z ace250 to piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.