kamil97123 Napisano 20 Styczeń 2016 Autor Napisano 20 Styczeń 2016 Witam, wybieram się na Wolin, konkretnie Międzyzdroje. I tu moje pytanie, czy można tam gdzieś pokopać ? Może ktoś był i wie ? Będę wdzięczny za wszelkie informacje
viator01 Napisano 20 Styczeń 2016 Napisano 20 Styczeń 2016 Nie byłem, ale koledzy próbowali ubiegłej jesieni i wyszło, że prawie cała wyspa to jedno wielkie stanowisko archeologiczne, więc bez zezwolenia jest trudno gdziekolwiek się ruszyć :(
Senemedar Napisano 20 Styczeń 2016 Napisano 20 Styczeń 2016 Nie byłem, ale koledzy próbowali ubiegłej jesieni i wyszło, że prawie cała wyspa to jedno wielkie stanowisko archeologiczne, więc bez zezwolenia jest trudno gdziekolwiek się ruszyć :(" viator żarty sobie urządzasz, gdzie tak wyszło? :)
viator01 Napisano 20 Styczeń 2016 Napisano 20 Styczeń 2016 Zakładam, że mieli pecha, ale udało im się tylko w okolicach brzegu połazić, a dwa razy pogonił ich jakiś (chyba miejscowy). Podobno był nieźle zorientowany i twierdził, że jest pracownikiem parku. Fakt, że zaczęli gdzieś niedaleko, może to go rozjuszyło :)
kamil97123 Napisano 21 Styczeń 2016 Autor Napisano 21 Styczeń 2016 A okolice zamku Apenburg ? Może ktoś tam łaził
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.