Skocz do zawartości

xpointer

proximowiec123

Rekomendowane odpowiedzi

Czy warto kupić?
Pewnie że warto, mam go od ponad roku i żadnych wad, baterie wymieniłem dopiero drugi raz, ale kupuję baterie dobrej jakości i nie używam wibracji.
Jestem z niego bardzo zadowolony i nie kupiłbym nic innego.
Poszukaj na tym forum bo już o nim pisali.
Pozdrawiam.

Mam też od jakieś 1,5 roku. Po roku zaczął się zawieszać .Przy wysokich temperaturach po 2-3 godzinach na upale nie można było go włączyć . Słaby gwint baterii - po parokrotnym dokręcaniu słabo trzyma . Odpadł jeden ze styków baterii - musiałem lutować . Dziwi mnie stwierdzenie że ic innego bym nie kupił" . Kupiłem za 400 Garretta i .....inna bajka .Teraz mam 2 .Jeden który działa a drugi który działa ............albo nie .

Skoro masz 1,5 roku a od roku zaczął się zawieszać to wytrzymał Ci tylko pół roku no to trochę krótko, a nie oddałeś go na naprawę gwarancyjną?
Kiedyś dawali na niego rok gwarancji, ja mam już dwa lata gwarancji, także jeszcze rok mi zostaje i mam nadzieję że się nie zepsuje. Na razie działa bezawaryjnie i jestem z niego zadowolony i oby jak najdłużej...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie