proximowiec123 Napisano 19 Styczeń 2016 Share Napisano 19 Styczeń 2016 Czy używa ktoś xpointera deteknixa, jakieś wady zalety czy się opłaca to coś kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diggerek Napisano 19 Styczeń 2016 Share Napisano 19 Styczeń 2016 Czy warto kupić?Pewnie że warto, mam go od ponad roku i żadnych wad, baterie wymieniłem dopiero drugi raz, ale kupuję baterie dobrej jakości i nie używam wibracji.Jestem z niego bardzo zadowolony i nie kupiłbym nic innego.Poszukaj na tym forum bo już o nim pisali.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melchior71 Napisano 23 Styczeń 2016 Share Napisano 23 Styczeń 2016 Mam też od jakieś 1,5 roku. Po roku zaczął się zawieszać .Przy wysokich temperaturach po 2-3 godzinach na upale nie można było go włączyć . Słaby gwint baterii - po parokrotnym dokręcaniu słabo trzyma . Odpadł jeden ze styków baterii - musiałem lutować . Dziwi mnie stwierdzenie że ic innego bym nie kupił" . Kupiłem za 400 Garretta i .....inna bajka .Teraz mam 2 .Jeden który działa a drugi który działa ............albo nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diggerek Napisano 23 Styczeń 2016 Share Napisano 23 Styczeń 2016 Skoro masz 1,5 roku a od roku zaczął się zawieszać to wytrzymał Ci tylko pół roku no to trochę krótko, a nie oddałeś go na naprawę gwarancyjną?Kiedyś dawali na niego rok gwarancji, ja mam już dwa lata gwarancji, także jeszcze rok mi zostaje i mam nadzieję że się nie zepsuje. Na razie działa bezawaryjnie i jestem z niego zadowolony i oby jak najdłużej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melchior71 Napisano 26 Styczeń 2016 Share Napisano 26 Styczeń 2016 Właśnie - ja miałem rok :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtytiuszPołudnie Napisano 27 Styczeń 2016 Share Napisano 27 Styczeń 2016 1,5 roku zero problemów. Zawsze używany na maksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.