kostek1978 Napisano 9 Styczeń 2016 Autor Napisano 9 Styczeń 2016 Witam Ma ktoś pomysł co to jest wygląda na stalowe nie wiem pocięte pręty, zakopane w jakiejś plastykowej miednicy i owinięte lekramówką
kostek1978 Napisano 9 Styczeń 2016 Autor Napisano 9 Styczeń 2016 Ciekawe co to i po co to schowane sporo waży
Cyrograf15 Napisano 9 Styczeń 2016 Napisano 9 Styczeń 2016 Tam widać ślady po obcinaniu na tokarce. Prawdopodobnie ktoś ukradł materiał z jakiegoś zakładu i bał się to trzymać w domu. Zanieś jakiemuś tokarzowi, na pewno się ucieszy. Szkoda to wyrzucać na złom.Wojtek
kostek1978 Napisano 9 Styczeń 2016 Autor Napisano 9 Styczeń 2016 większość zostawiłem w lesie bo jest tego sporo i jest ciężkie, może ktoś zwinął na złom jako stal nierdzewna??
didi Napisano 9 Styczeń 2016 Napisano 9 Styczeń 2016 Nahm dobrze pisze. Żebyś nie był kolejną częścią takiego artykułu http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/atomowy-slapstick-historia-skazenia-w-goi-nii/hd5x7l
Pytanie
kostek1978
Witam
Ma ktoś pomysł co to jest wygląda na stalowe nie wiem pocięte pręty, zakopane w jakiejś plastykowej miednicy i owinięte lekramówką
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.