Nikita Napisano 2 Styczeń 2016 Autor Napisano 2 Styczeń 2016 Proszę o pomoc w id tej przykrywki. Wszystko na to wskazuje jednak nie wiem co było nią przykrywane. Przybliżony rozmiar jest na jednym ze zdjęć. Pozdrawiam.
kamil99karpik Napisano 2 Styczeń 2016 Napisano 2 Styczeń 2016 Przypomina mi to coś w rodzaju np: sitka na końcu maszynki do mielenia mięsa. Chodzi o to aby nadać czemuś co zostanie przez to przeciśnięte jakiś ładny kształt. Moje pierwsze skojarzenie.
Nikita Napisano 3 Styczeń 2016 Autor Napisano 3 Styczeń 2016 Jest taka możliwość. Ale czy te maszynki są tak stare ?
matrix14xxx Napisano 3 Styczeń 2016 Napisano 3 Styczeń 2016 Jaki materiał?W żeliwnych drzwiczkach pieca cos podobnego widziałem?
Nikita Napisano 3 Styczeń 2016 Autor Napisano 3 Styczeń 2016 Jest światełko w głowie. Faktyczniet w kozach"http://www.google.pl/search?q=piec+koza&source=android-browser&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjFrtXPso3KAhWmg3IKHduUAvcQ_AUIBygB#imgrc=WaXRm1k7jrResM%3A podobne widziałem. Czy o tym mowa. Metal. Ciężko mi stwierdzić.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 14:52 03-01-2016
Pytanie
Nikita
Proszę o pomoc w id tej przykrywki. Wszystko na to wskazuje jednak nie wiem co było nią przykrywane. Przybliżony rozmiar jest na jednym ze zdjęć. Pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.