krakusisko Napisano 2 Styczeń 2016 Autor Napisano 2 Styczeń 2016 Witam.Mam pytanie do użytkowników tego o to sprzętu. Problem polega na tym że podczas składania sprzętu i podłączania cewki do gniazda w puszce z elektroniką zauważyłem że całe gniazdo się porusza w środku w puszce jakoś mnie to nie zmartwiło na początku bo odrazu sprawdziłem po podłączeniu cewki czy jak poruszam tym gniazdem czy się wzbudza na całe szczęście wszystko jest ok tak mi się wydaje.I teraz pytanie czy to normalne że te gniazda się ruszają ? Czy odesłać na gwarancję? Pozdrawiam
karpik Napisano 3 Styczeń 2016 Napisano 3 Styczeń 2016 To norma. Konstruktor może stwierdził, że tak będzie lepiej. Na sztywno pewnie groziło powyłamywaniem:)
Prałat Napisano 8 Styczeń 2016 Napisano 8 Styczeń 2016 Jako użytkownik etraca , potwierdzam. Tak jest fabrycznie.
krakusisko Napisano 13 Styczeń 2016 Autor Napisano 13 Styczeń 2016 Dziękuję bardzo za odpowiedź, mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś chodził na cewkach detecha 15'x13' lub na takim gigancie 18'x15' ? Warto inwestować w zakup którejś z tych cewek mając oryginalną 11' pro coin? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.