Chmielek94 Napisano 1 Styczeń 2016 Share Napisano 1 Styczeń 2016 WitamKilka dni temu poznałem, geoportal i zacząłem badać swoje okolice, I znalazłem coś takiego co widać na zdjęciu. Czy jest możliwe aby to były zarysy jakiegoś grodziska??kolorem zielonym oznaczyłem las, niebieskim bagno i rzekę, a żółtym łąkę.Z góry dziękuję za odpowiedzi i przepraszam jeśli dodałem temat nie do tego forum co trzeba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rfx Napisano 2 Styczeń 2016 Share Napisano 2 Styczeń 2016 To jest raczej starorzecze. Pooglądaj na Geoportalu grodziska, wtedy łatwiej ocenisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekA Napisano 2 Styczeń 2016 Share Napisano 2 Styczeń 2016 Jeśli chcesz szukać zabytków znajdujący się w Twojej okolicy, skorzystaj z portalu mapowego Narodowego Instytutu Dziedzictwa:http://www.mapy.zabytek.gov.pl/nid/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasnepelne Napisano 15 Styczeń 2016 Share Napisano 15 Styczeń 2016 Mimo wszystko wokół starorzecza także bym poszperał :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.