rosomak_kto Napisano 28 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2015 Witam Mam pytanie -- czym lepiej wyczyścić tą odznakę ? Nie mam wogóle pojęcia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 28 Grudzień 2015 Share Napisano 28 Grudzień 2015 Elektroliza/autoliza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 28 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2015 No i chyba tak zrobię :) Przekonaliście mnie :) Dzięki , choć powiem że myślałem o jakiejś chemii , Co powiesz na coś takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 28 Grudzień 2015 Share Napisano 28 Grudzień 2015 Elektroliza jest tu idealna i najmniej zaszkodzi.Chemią,a konkretnie kwasami bym się tu nie bawił,bo przy takiej korozji tylko powiększy wżery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 28 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2015 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.