Anubismk Napisano 26 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2015 Proszę o pomoc w identyfikacji. Szukałem szukałem i nic nie znalazłem. Z góry bardzo dziękuję za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Grudzień 2015 Share Napisano 26 Grudzień 2015 A co ma z zadniej strony?Surowa blacha dla grawera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubismk Napisano 26 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2015 Bardzo proszę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piooro Napisano 1 Styczeń 2016 Share Napisano 1 Styczeń 2016 Medal za zajęcie 4 miejsca w męskiej rywalizacji sportowej, ale jakiej to nie wiem, są podobne w sieci np na ebay.de. Może ci się uda po dacie w jakiej miejscowości obywały się te zawody i jakie dyscypliny tam były. Zimowe pewnie bo w grudniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.