artek_z Napisano 15 Grudzień 2015 Autor Napisano 15 Grudzień 2015 Witam, Proszę o pomoc w identyfikacji elementu, prawdopodobnie z ołowiu, wysokość około 50 mm, podstawa szeroka na 25 mm. Z góry dzięki za pomoc.
pawel_breslau Napisano 15 Grudzień 2015 Napisano 15 Grudzień 2015 Daj tył.Wydaje mi się, że jest to element do mocowania w drewnie, na ścianie. Górny otwór ma typowe wiercenia pod łepek śruby.Pozdrawiam.
artek_z Napisano 15 Grudzień 2015 Autor Napisano 15 Grudzień 2015 Jestem poza domem i nie mam jak zrobić fotki, tył za gwiazdą jet dokładnie taki jak otwór w podstawie widoczny na zdjęciu. A otwór w podstawie (od dołu) ma taki kształt jak ten na ściance pionowej widoczny na zdjęciu. pozdro
artek_z Napisano 17 Grudzień 2015 Autor Napisano 17 Grudzień 2015 Od dołu tak jak pisałem, otwór stożkowy. Pozdrawiam,
Pytanie
artek_z
Witam,
Proszę o pomoc w identyfikacji elementu, prawdopodobnie z ołowiu, wysokość około 50 mm, podstawa szeroka na 25 mm. Z góry dzięki za pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.