manierka Napisano 13 Grudzień 2015 Autor Napisano 13 Grudzień 2015 Witam coś jakby cyfra 8 ma na lewej stronie 2 ślady być może po mocowaniu. Proszę o info co to może być mnie się kojarzy z numerami na pagonach ale może być coś innego jest lekko łupkowate jak się patrzy wzdłuż pozdr
manierka Napisano 13 Grudzień 2015 Autor Napisano 13 Grudzień 2015 Witam coś jakby cyfra 8 ma na lewej stronie 2 ślady być może po mocowaniu. Proszę o info co to może być mnie się kojarzy z numerami na pagonach ale może być coś innego jest lekko łupkowate jak się patrzy wzdłuż pozdr
manierka Napisano 13 Grudzień 2015 Autor Napisano 13 Grudzień 2015 miało być łukowate czyli że nie jest to idealnie płaskie pozdrawiam
Pytanie
manierka
Witam coś jakby cyfra 8 ma na lewej stronie 2 ślady być może po mocowaniu. Proszę o info co to może być mnie się kojarzy z numerami na pagonach ale może być coś innego jest lekko łupkowate jak się patrzy wzdłuż pozdr
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.