panzer24 Napisano 31 Marzec 2004 Autor Napisano 31 Marzec 2004 WitamPytanko do znawców tematu, w jakim mieście zrobiono to zdjęcie. Dla ułatwienia podam, że jest to jakieś miasto w Prysach Wschodnich, a czołg należał do 24 pancernej. Zdjęcie pochodzi z 1945.
panzer24 Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Napisano 1 Kwiecień 2004 No nie jest to Królewiec a tym bardziej Gołdap.Dywizja znalazła się w Prusach około 18-19 stycznia a do walk weszła w rejonie Wielbarka.Więc....
panzer24 Napisano 31 Marzec 2004 Autor Napisano 31 Marzec 2004 WitamPytanko do znawców tematu, w jakim mieście zrobiono to zdjęcie. Dla ułatwienia podam, że jest to jakieś miasto w Prysach Wschodnich, a czołg należał do 24 pancernej. Zdjęcie pochodzi z 1945.
Kettling Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Witam.Korzystając że jesteś na forum,co sie stało z twoja stroną netową?Zdematerializowała sie jak widzę- niestety.pozdrawiam
panzer24 Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Napisano 1 Kwiecień 2004 No nie jest to Olsztyn, myślałem że ktoś mi pomoże?Moje przypuszczenia to Barczewo, Dobre Miasto, moze Orneta??Co do stronki to zmieniłem serwer z wp na inny. Często mają problemy i stronka pojawia się i znika.Pozdro
jotes Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Znana jest seria zdjęć pokazująca ulicę w Królewcu zapełnioną rozbitymi niemieckimi pojazdami pancernymi. Ale tam zabudowa jest dużo b. spektakularna (prawdopodobnie centrum miasta).Pzdr,jotes
Pytanie
panzer24
Witam
Pytanko do znawców tematu, w jakim mieście zrobiono to zdjęcie. Dla ułatwienia podam, że jest to jakieś miasto w Prysach Wschodnich, a czołg należał do 24 pancernej. Zdjęcie pochodzi z 1945.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.