mmmmmmm urghhh! Napisano 5 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2015 Witajcie.Wiem, że ta moneta jest dla Was znana, jednak w moim rejonie niespotykana ( i moja pierwsza). Szukałam w necie - i oprócz identyfikacji nic nie znalazłam.A interesuje mnie jakiego króla to moneta, jaka mennica, co znaczy litera A oraz inne szczegóły, które podniosą wartość znaleziskową" a nie pieniężną (lubię co nieco wiedzieć o monecie którą znalazłam).Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmmmmm urghhh! Napisano 5 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2015 druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2015 Share Napisano 5 Grudzień 2015 Lenistwo?U pci pięknej?Fiu fiu...http://odkrywca.pl/1-24-czesc-talara,678739.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmmmmm urghhh! Napisano 5 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2015 Wielkie sorki - akurat na odkrywcy nie szukałam i to był mój błąd ;)I Wielkie dzięki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasil Napisano 8 Grudzień 2015 Share Napisano 8 Grudzień 2015 A-awers :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.