Arek73 Napisano 3 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2015 Witam. Co sądzicie o tej monecie? Oryginał, czy fals? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek73 Napisano 3 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2015 Druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi12 Napisano 3 Grudzień 2015 Share Napisano 3 Grudzień 2015 oryginał,tym bardziej że sprzedaje go Witold Borowski specjalista od monet Jagiełły.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek73 Napisano 3 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2015 przymierzałem się do kupna tej monety,ale zastanawiały mnie te wżery. Na innych monetach czegoś takiego nie widziałem. Wydawało mi się że były bite z dobrego srebra. Widocznie muszę się jeszcze wiele nauczyć... rafi12 dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi12 Napisano 3 Grudzień 2015 Share Napisano 3 Grudzień 2015 moneta znana z rozoranego skarbu z północnego mazowsza, ziemia nie była dla niej łaskawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 4 Grudzień 2015 Share Napisano 4 Grudzień 2015 jeżeli monety były zlepione np w skarbie to czasami po rozdzieleniu pozostają takie ślady widziałem coś podobnego na gorszych praskich w miejscu zlepienia monet podobnie jak u ciebie a jak jeszcze ktoś na siłę rozdziela takie monety to się to może tak skończyć uszkodzeniem skarby to chemicznie np winianem a w tym wypadku rolnik maszyna zrobił swoje w ziemia resztę pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 5 Grudzień 2015 Share Napisano 5 Grudzień 2015 wygląda na fałszerstwo z epoki lub zaniżanie zawartości kruszcu przez emitenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi12 Napisano 5 Grudzień 2015 Share Napisano 5 Grudzień 2015 oryginał na 100%, proszę się skontaktować z panem Witoldem Borowskim autorytetem od monet Jagiełły witborowski@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruskot Napisano 7 Styczeń 2016 Share Napisano 7 Styczeń 2016 Rafi jestem za i jeśli ten człowiek wystawia już coś Jagiełły to bankowo oryginał.Pozdrawiam Pana Witka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.