kowalinho Napisano 2 Grudzień 2015 Autor Napisano 2 Grudzień 2015 Grzebałem, grzebałem, googlałem i nic. Kubek zwykły, prosty, porcelanowy. Wydaje mi się, że widać tutaj czajnik/lampę Alladyna i kilka liter - mi nie wyglądają na łacińskie - może to arabskie, hebrajskie?Pomocy! :)
pawel_breslau Napisano 3 Grudzień 2015 Napisano 3 Grudzień 2015 Ja tam czajnika/lampy nie widzę. Wydaje mi się, że tutaj jest głowa byka lub innego zwierzęcia podobnego.Ale każdy widzi to co chce widzieć.Pozdrawiam.Paweł
kowalinho Napisano 2 Grudzień 2015 Autor Napisano 2 Grudzień 2015 Grzebałem, grzebałem, googlałem i nic. Kubek zwykły, prosty, porcelanowy. Wydaje mi się, że widać tutaj czajnik/lampę Alladyna i kilka liter - mi nie wyglądają na łacińskie - może to arabskie, hebrajskie?Pomocy! :)
Pytanie
kowalinho
Grzebałem, grzebałem, googlałem i nic. Kubek zwykły, prosty, porcelanowy. Wydaje mi się, że widać tutaj czajnik/lampę Alladyna i kilka liter - mi nie wyglądają na łacińskie - może to arabskie, hebrajskie?
Pomocy! :)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.