Taktyk Napisano 20 Grudzień 2015 Share Napisano 20 Grudzień 2015 A mi się ten pomysł potencjometru podoba. Najczęściej używana funkcja w wykrywaczu to regulacja głośności i masz ją natychmiast pod ręką;)Taki włącznik urządzenia jak w sony xperia, który akurat włącza się w kieszeni - to źle ale... w iphone już tak nie ma:)T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 21 Grudzień 2015 Share Napisano 21 Grudzień 2015 Jestem mańkutem i doprowadza mnie to do pasji. :<Na dokładkę kilka razy samo mi się to włączyło w plecaku, gdy wrzuciłem go do samochodu.W chaszczorach też kilka razy przykręciła mi się siła dźwięku.Osobiście , wolę eleganckie rozwiązania włączania i wyłączania jak w minelabach czy łajtesach.A przyciski do siły głosu można było umieścić na froncie manipulatora, w klawiaturze. I diabli wiedzą po co ,ten potencjometr jest pozalewany w środku klejem-glutem.Sorry, że marudzę, ale za pięć tysięcy, to można by oczekiwać sprzętu chociaż z minimalnymi wytryskami". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyndzel Napisano 21 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2015 Etrack troche za drogi,mysle o safari lub 705 teresce , bo dobrze czuje 305 i myślę zostać przy minelabach, choć na at pro tez się zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melchior71 Napisano 22 Grudzień 2015 Share Napisano 22 Grudzień 2015 At Pro kosa jakich mało Ale .... Ciąży !!! Przy wadze niespełna 1500 gr ciągnie po 3-4 godzinach na ramię jak by miała co najmniej 2 kg Można przywyknąć i nabrać krzepy bo warto . Mnie tylko przy chyba 3 długich wypadach po ko 5 godz. zaczęło ciążyć .Na krótkie szukanie super .;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregoryzet Napisano 2 Styczeń 2016 Share Napisano 2 Styczeń 2016 At pro kosa jakich mało, trochę śmieszne chyba że w porównaniu z Ace 150 i 250 to wtedy tak , kolego Pyndzel zostań przy Xterce jak chodziłeś z 305. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.