arturatorek Napisano 28 Listopad 2015 Autor Share Napisano 28 Listopad 2015 Ktoś ma może informacje na temat kopców we Włodowicach? chodzi mi w szczególności o wyniki badań przeprowadzonych tam badań archeologicznych, bo miejsce wpisane jest do rejestru, ale wszystko jakoś dziwnie ujawnione.Jedno tylko wiem teoria o ów kopcach to lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Listopad 2015 Share Napisano 28 Listopad 2015 http://odkrywca.pl/wlodowice-olbrzymie-kopce,43259.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturatorek Napisano 28 Listopad 2015 Autor Share Napisano 28 Listopad 2015 czytałem to. chodzi mi o wyniki prac archeologów. Wszystko jest jakieś tajne. Kopce, graniczne,ciałopalne są do obalenia. mam swoją teorię i artefakty, ale chciałbym coś poczytać z wykopalisk profesjonalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.