piotrek vickers Napisano 27 Listopad 2015 Autor Napisano 27 Listopad 2015 Ostatnio wykopałem taka oto część, w miejscu gdzie w zeszłym roku wychodziły części od sdkfz7/2, chciałbym poznać jej przeznaczenie w transporterze
husky1 Napisano 29 Listopad 2015 Napisano 29 Listopad 2015 Nie bardzo wyglada na czesc zawieszenia Kfz 7 , moze cos ciagnietego przez kfz 7 np. Sd.Ah.115.
piotrek vickers Napisano 27 Listopad 2015 Autor Napisano 27 Listopad 2015 Ostatnio wykopałem taka oto część, w miejscu gdzie w zeszłym roku wychodziły części od sdkfz7/2, chciałbym poznać jej przeznaczenie w transporterze
warmiak1955 Napisano 29 Listopad 2015 Napisano 29 Listopad 2015 Część mocowania resora,takie same części występuja w dwuosiowych roztrząsaczach obornika typu RT 41 i RT 44.Na pierwszym zdjeciu patrząc od góry sworzeń przechodzi przez ulamane pióro resora.
Pytanie
piotrek vickers
Ostatnio wykopałem taka oto część, w miejscu gdzie w zeszłym roku wychodziły części od sdkfz7/2, chciałbym poznać jej przeznaczenie w transporterze
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.