Skocz do zawartości
  • 0

klamra ss

MW1945

Pytanie

Napisano

witam wszystkich posiadam taką klamerkę i chciałbym się upewnić czy aby na pewno to oryginał?dodam że klamerka wykonana z aluminium i od razu przepraszam za te słabe zdjęcia le innych nie mam

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
moja rzm 822/37 ss ale z tego co wiem to ta sama stajnia tylko czy moja jest oryginalna?jedna opinia na nie:-(może huk coś pomoże on zna się na rzeczy;-)jeżeli potwierdzi się opinia kriczera to trudno ale klamerka zacna i chciałbym aby była dobra;-)
Napisano
Znowu jest nadzieja że to dobra klamerka;-)czekam dalej może ktoś w końcu rozwieje wątpliwości na 100%.Kolego łysy45 dzięki wielkie za opinię poczekamy dalej;-)
Napisano

witam wszystkich posiadam taką klamerkę i chciałbym się upewnić czy aby na pewno to oryginał?dodam że klamerka wykonana z aluminium i od razu przepraszam za te słabe zdjęcia le innych nie mam

Napisano

dzięki za info.można wiedzieć dlaczego jest to fake?jakie są różnice między oryginałem tego producenta które skreślają tą klamerkę z listy oryginałów"?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie