mpcv Napisano 18 Listopad 2015 Autor Share Napisano 18 Listopad 2015 Takie pytanie czy ktoś używa? Jak w praktyce działanie w zaśmieconym terenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpcv Napisano 20 Listopad 2015 Autor Share Napisano 20 Listopad 2015 Ponawiam. A może ktoś zaproponuje jakąś inną mniejszą niż fabryczna do zaśmieconego terenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gepcio Napisano 21 Listopad 2015 Share Napisano 21 Listopad 2015 Nie używałem osobiście tej cewki ale znam osobę co używa jej w wodzie na bardzo zaśmiecone miejsca pod pomostami i jest bardzo zadowolony. Mam na myśli miejsca gdzie śmieci leżą jeden przy drugim i w jednym metrze kwadratowym stoisz przez ładnych parę minut. Jeżeli szukasz czegoś na ląd to myślę, że nie ma takich miejsc aż tak zaśmieconych i spokojnie mogę Ci polecić Nel Sharpshooter. No chyba, że szukasz na wysypiskach śmieci :-P Jest jeszcze cewka Nel Sharp ale to chyba jedynie do szukania w śmietniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 27 Listopad 2015 Share Napisano 27 Listopad 2015 Kolega K. brodzi ze Snake, ja z Sharp-em.Obie rewelacyjne na śmietniki pod pomostami i przeszukane kąpieliska gdzie obrączek już raczej nie ma ale bywają kolczyki i zawieszki. Czułe, stabilne - ale mały teren a dokładnie. Do wody super ale na ląd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.