fuks_ag Napisano 14 Listopad 2015 Autor Share Napisano 14 Listopad 2015 mam pytanie do użytkowników bezpłatnego internetu mobilnego Aero2 czy dostrzegacie zmniejszenie zasięgu słabszy sygnał etc. Niedaleko Solca nad Wisła i Przysuchy pogorszył się zasięg. Czy tylko na tym terenie czy u was też coś jakby gorzej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zagadank Napisano 14 Listopad 2015 Share Napisano 14 Listopad 2015 W opolskim działa bez zmian. Tydzień temu coś mu przez dwa dni odwaliło, ale to był raz w ciągu dwóch lat. Aero działa korzystając ze stacji bazowych Plusa, więc problemy są związane raczej z Plusem. Niekiedy ciężko się połączyć jedynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Listopad 2015 Share Napisano 15 Listopad 2015 Aero to chyba nadal Plus. U mnie jakieś 2 lata temu było ok - od tego czasu jest gorzej ale można z tego korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 15 Listopad 2015 Share Napisano 15 Listopad 2015 Cyfrowy polszmat , aero 2 , plus to jedno i to samo.Za nasze pieniądze po taniości zbudowali infrastrukturę i ich obowiązkiem jest udostępnić bezpłatny internet.Jak wiadomo jak to w Polsce kombinują gdyż spada liczba odpłatnych transakcji.Wprowadzili kody CAPATCHA i wiele osób tym zniechęcili , również i mnie. Choć kartę nadal mam.Używam obecnie darmowego" LTE z play-a / red bul mobileI działa wyśmienicie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 8 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2017 Aero2 bezpłatny Internet mobilny jesze przez 3 lata za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 8 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2017 http://www.uke.gov.pl/polski-rynek-telekomunikacyjny-z-darmowym-internetem-20939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.