Lelonek1 Napisano 10 Listopad 2015 Autor Napisano 10 Listopad 2015 Witam chciałem spytać od czego są te pociski oraz co ten pierwszy z nich ma od spodu? Pierwszy wchodzi do łuski od DSzK idealnie na styk i siedzi twardo natomiast te pozostałe 3 wydają się być za duże i nie da rady ich wsadzić głębiej w łuskę.
makul Napisano 11 Listopad 2015 Napisano 11 Listopad 2015 A nie jest tak że pierwszy jest rozbrojony i czysty zaś pozostałe były wystrzelone i ścianki się utleniły (zgrubiały) więc ciężko je wepchnąć??Pozdr,makul
Lelonek1 Napisano 11 Listopad 2015 Autor Napisano 11 Listopad 2015 Nie, pierwszy nie jest rozbrojony tylko znaleziony w innym miejscu dlatego jest w lepszym stanie. Poza tym widać ślady po lufie.
Lelonek1 Napisano 10 Listopad 2015 Autor Napisano 10 Listopad 2015 Witam chciałem spytać od czego są te pociski oraz co ten pierwszy z nich ma od spodu? Pierwszy wchodzi do łuski od DSzK idealnie na styk i siedzi twardo natomiast te pozostałe 3 wydają się być za duże i nie da rady ich wsadzić głębiej w łuskę.
Lelonek1 Napisano 10 Listopad 2015 Autor Napisano 10 Listopad 2015 Tutaj spód tego pierwszego. Czy to jest smugacz?
Lelonek1 Napisano 10 Listopad 2015 Autor Napisano 10 Listopad 2015 Pierwszy w łusce od DSzK wchodzi idealnie nie wsadzałem dalej tak jak powinno być ale wejdzie na 100% natomiast kolejne wchodzą kawałek i myślę, że wpychanie ich na siłę rozwali łuskę.
Lelonek1 Napisano 10 Listopad 2015 Autor Napisano 10 Listopad 2015 Tutaj jeden z tych trzech. Wchodzi tylko tyle maksymalnie.
Lelonek1 Napisano 10 Listopad 2015 Autor Napisano 10 Listopad 2015 Możliwe, że ten pierwszy jest od DSzK a pozostałe od PTRD?
Pytanie
Lelonek1
Witam chciałem spytać od czego są te pociski oraz co ten pierwszy z nich ma od spodu? Pierwszy wchodzi do łuski od DSzK idealnie na styk i siedzi twardo natomiast te pozostałe 3 wydają się być za duże i nie da rady ich wsadzić głębiej w łuskę.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.