spetsnaz Napisano 7 Listopad 2015 Autor Share Napisano 7 Listopad 2015 http://www.gk24.pl/wiadomosci/drawsko-pomorskie/art/9065939,zlocieniec-kosci-w-reklamowce-podrzucone-do-mogily,id,t.html?cookie=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Listopad 2015 Share Napisano 7 Listopad 2015 Lepiej tak, niż porozpieprzać po lesie jak to robią co niektórzy mądrzy. Bo zakładam, że chodzi o kopaczy". Wersja z robolami za bardzo mi nie podchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spetsnaz Napisano 8 Listopad 2015 Autor Share Napisano 8 Listopad 2015 Mam podobne zdanie. Gdyby nie reklamówka to by pewnie wcale tematu nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 8 Listopad 2015 Share Napisano 8 Listopad 2015 Ciekawe ile by znaleźli reklamówek i worków na śmieci jakby tak pokopali na Cmentarzach Żołnierzy .C. w Pruszczu Gdańskim , w Gdańsku albo w Redłowie. :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 13 Listopad 2015 Share Napisano 13 Listopad 2015 Wersja z robotnikami jak najbardziej możliwa i wg. mnie najbardziej prawdopodobna. Na terenie budowy robotnicy znajdują kości ludzkie, powiadamiają Policję, ta IPN, ci natomiast zwołują archeologów do wykopalisk, prace budowlane wsztrzymane. Czas leci, terminy gonią i w razie przekroczenia wysokie kary dla firmy wykonującej prace budowlane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.