kirył Napisano 31 Październik 2015 Autor Napisano 31 Październik 2015 Witam, poproszę o pomoc w identyfikacji znalezionego orzełka. Jest on pozłacany, na piersi ma litery FR". Ciekawi mnie jego przeznaczenie, czy mógł być częścią np. pagonu? U góry prawdopodobnie była jeszcze korona.
kirył Napisano 31 Październik 2015 Autor Napisano 31 Październik 2015 Witam, poproszę o pomoc w identyfikacji znalezionego orzełka. Jest on pozłacany, na piersi ma litery FR". Ciekawi mnie jego przeznaczenie, czy mógł być częścią np. pagonu? U góry prawdopodobnie była jeszcze korona.
MrV Napisano 1 Listopad 2015 Napisano 1 Listopad 2015 Kolego bsam, przedmiot mógł leżeć w każdym środowisku utleniającym. Pozdrawiam. :)
kirył Napisano 15 Listopad 2015 Autor Napisano 15 Listopad 2015 Leżał na polu ornym w Wielkopolsce. Dziękuję za pomoc kolego witamina:)
Pytanie
kirył
Witam, poproszę o pomoc w identyfikacji znalezionego orzełka. Jest on pozłacany, na piersi ma litery FR". Ciekawi mnie jego przeznaczenie, czy mógł być częścią np. pagonu? U góry prawdopodobnie była jeszcze korona.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.