lukasil Napisano 14 Październik 2015 Autor Share Napisano 14 Październik 2015 Witam ,jeśli ktoś chętny na wykopki w okolicach zapraszam (4 kola w teren sa nawet z kierowcą abstynetem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 4 Listopad 2015 Share Napisano 4 Listopad 2015 Witam! Napisz dokładnie na e-mail skąd jesteś :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oluus Napisano 28 Grudzień 2015 Share Napisano 28 Grudzień 2015 Czołem; W odpowiedzi na posta chętnie się wybiorę na jakieś przekopki;Znudziło mnie śmiganie samemu; a żaden z moich kolegów nie dał się zarazić detektorem. Jestem z okolicy Głuchołaz, również jestem zmotoryzowany i mogę dojechać. chodzę z euroace, głównie interesują mnie monetki, do tej pory rozwijałem swoją kolekcję głównie na aukcjach, ale od lipca mam wykrywacz. pozdrawiamOlek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasil Napisano 1 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2016 witam kolege , na pw napisalem kontakt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.