panzerhrabia Napisano 6 Październik 2015 Autor Napisano 6 Październik 2015 witam proszę o identyfikację tego tasaka jaki to model i przez kogo był używany? wymiarów nie mam , ale jest sporo dłuższy od standardowych tasaków i bogato trawiony w motywy roślinne oraz artyleryjskie :) ( armaty, pika, trąbka)
remington Napisano 8 Październik 2015 Napisano 8 Październik 2015 Nie koniecznie napoleoński. Przez cały XIX wiek kopiowano ten rodzaj tasaka, z różnymi głowniami używany był przez wszelaką milicję,itp.
panzerhrabia Napisano 6 Październik 2015 Autor Napisano 6 Październik 2015 witam proszę o identyfikację tego tasaka jaki to model i przez kogo był używany? wymiarów nie mam , ale jest sporo dłuższy od standardowych tasaków i bogato trawiony w motywy roślinne oraz artyleryjskie :) ( armaty, pika, trąbka)
Pytanie
panzerhrabia
witam
proszę o identyfikację tego tasaka jaki to model i przez kogo był używany? wymiarów nie mam , ale jest sporo dłuższy od standardowych tasaków i bogato trawiony w motywy roślinne oraz artyleryjskie :) ( armaty, pika, trąbka)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.