Mrowczi Napisano 2 Październik 2015 Autor Napisano 2 Październik 2015 ostatnio na drodze wyskoczyły mi one... 14cm długościnie mam żadnych pomysłów do czego mogło służyć?Pozdrawiam
szpachelka12 Napisano 3 Październik 2015 Napisano 3 Październik 2015 Może do mierzenia głowy na przykład?
Laiso Napisano 3 Październik 2015 Napisano 3 Październik 2015 Witam Są to macki zewnętrzne do pomiaru średnic lub grubości.Pozdrawiam
IdeL Napisano 3 Październik 2015 Napisano 3 Październik 2015 Ale te 14cm, to chyba modelarskie...;)Może jakieś szczypce chirurgiczne? Takie do przytrzymywania. Jakoś się tak nazywało - kohelki"...
Mrowczi Napisano 3 Październik 2015 Autor Napisano 3 Październik 2015 Narzędzia chirurgiczne były głównie ze stali nierdzewnej.Podobną informacje co napisał *Laiso* już słyszałem ale miałem nadzieje, że jednak do czegoś innego służyło...Co ciekawe znalazłem w środku lasu między drogą a okopem... Parę łusek ppszy wyskoczyło obok... Pozdrawiam
Mrowczi Napisano 3 Październik 2015 Autor Napisano 3 Październik 2015 Zapomniałem dodać... Miałem nadzieje bardziej, że to narzędzie POLOWE ... od polowego kowala? sprzętu pancernego... Sorry za post za postem ale jeszcze nie doszedłem do tego gdzie edytować ^^Pozdrawiam
Pytanie
Mrowczi
ostatnio na drodze wyskoczyły mi one... 14cm długości
nie mam żadnych pomysłów do czego mogło służyć?
Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.