Michi98pl Napisano 30 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Witam Czy ktoś z użytkowników deusa używa trybu statycznego? Jak jest z jego skutecznością? Jak go poprawnie nastawić? Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klucznik Napisano 12 Październik 2015 Share Napisano 12 Październik 2015 Sam jestem ciekaw,a tu potworna cisza.Przeciez na forum Deusa byli specjalisci co nawet potrafili ustawic TX Power-przynajmniej tak pisali,to mysle ze nam wytlumacza jak poprawnie ustawic statykaK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michi98pl Napisano 15 Październik 2015 Autor Share Napisano 15 Październik 2015 Może trzeba poszukać za angielskich forach.Albo czekać dalej na odpowiedź na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabka1987 Napisano 19 Listopad 2015 Share Napisano 19 Listopad 2015 Dołączam się do pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XII Napisano 19 Listopad 2015 Share Napisano 19 Listopad 2015 Witam,W czym macie Panowie problem z trybem statycznym w Deusie?Wiadomo jak się go włącza.. Pinpointer > tryb > np. statyczny AM. Ustawiamy ton wedle uznania, czułość, grunt następnie cewkę do ziemi, resetujemy statyka guzikiem pinpointer i co jakiś czas powtarzamy reset jak w zwykłym analogu. Trzeba tylko wiedzieć i o tym pamiętać, że reset przy żelazie spowoduje zmniejszenie zasięgu - więc resetujemy z cewką nad ziemią w miejscach bez żelastwa. Tyle.. czy coś jeszcze? ;)Zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabka1987 Napisano 19 Listopad 2015 Share Napisano 19 Listopad 2015 Jak dla mnie wystarczająco dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 19 Listopad 2015 Share Napisano 19 Listopad 2015 Jeszcze ja mam pytanie. Czy w trybie statycznym działa dyskryminacja wielkościowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabka1987 Napisano 19 Listopad 2015 Share Napisano 19 Listopad 2015 A wiedział ktoś o ukrytej opcji w deusie mianowicie wizualizacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.