Szaman9 Napisano 27 Wrzesień 2015 Autor Napisano 27 Wrzesień 2015 witam , nie wiem jak zacząc szukac , coś z Francją , ale co ?
Szaman9 Napisano 27 Wrzesień 2015 Autor Napisano 27 Wrzesień 2015 dla tego poproszę was o pomoc , gdzie to szukac lub co to za monetka . dzięki i obfitości .
Szaman9 Napisano 27 Wrzesień 2015 Autor Napisano 27 Wrzesień 2015 dzięki , ale niewiele mi to mówi , poza tym jest tam któryś z XVIII-stych , chyba LOUIS , ale nie jestem pewien , a z drugiej strony pan ze strzelbą i dwoma pieskami na tle jakiegoś budynku , a na samym dole litera L .
Szaman9 Napisano 27 Wrzesień 2015 Autor Napisano 27 Wrzesień 2015 źle to napisałem , jest tam napisane moim zdaniem skromnym : LOUIS XVIII , FRANCN , a ten budynek z wieżą , jakby kościół , ratusz , oczywiście z drugiej strony . pozdrawiam .
Szaman9 Napisano 1 Październik 2015 Autor Napisano 1 Październik 2015 dzięki kolego Many Face za podpowiedź , coś w tym jest , że Liczman Norymberski , pisałem , że się nie znam , dla tego was poprosiłem o poradę , niestety takiego jeszcze nie znalazłem ,szukam dalej , ale dzięki i obfitości .
Szaman9 Napisano 1 Październik 2015 Autor Napisano 1 Październik 2015 ps: ( przepraszam ) : podejrzewam , że ta litera L jest podpowiedzią ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.