Szaman9 Napisano 27 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2015 witam , nie wiem jak zacząc szukac , coś z Francją , ale co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 27 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2015 dla tego poproszę was o pomoc , gdzie to szukac lub co to za monetka . dzięki i obfitości . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManyFace Napisano 27 Wrzesień 2015 Share Napisano 27 Wrzesień 2015 Liczman Norymberski zdaje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 27 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2015 dzięki , ale niewiele mi to mówi , poza tym jest tam któryś z XVIII-stych , chyba LOUIS , ale nie jestem pewien , a z drugiej strony pan ze strzelbą i dwoma pieskami na tle jakiegoś budynku , a na samym dole litera L . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 27 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2015 źle to napisałem , jest tam napisane moim zdaniem skromnym : LOUIS XVIII , FRANCN , a ten budynek z wieżą , jakby kościół , ratusz , oczywiście z drugiej strony . pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 1 Październik 2015 Autor Share Napisano 1 Październik 2015 dzięki kolego Many Face za podpowiedź , coś w tym jest , że Liczman Norymberski , pisałem , że się nie znam , dla tego was poprosiłem o poradę , niestety takiego jeszcze nie znalazłem ,szukam dalej , ale dzięki i obfitości . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 1 Październik 2015 Autor Share Napisano 1 Październik 2015 ps: ( przepraszam ) : podejrzewam , że ta litera L jest podpowiedzią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.